Designed by Veethemes.com

Mona toetjestesters!

Mona, dat heerlijke toetjesmerk! Die kennen jullie vast wel. Mijn broertje en ik zijn uitgekozen als toetjestesters en dat vinden wij natuurlijk super leuk om met jullie te delen!
 Willen jullie weten welk toetje wij hebben mogen testen? Lees dan snel verder..

Mona verzint steeds weer nieuwe smaken, dit keer was de smaak: Yoghurtpudding met honingsaus. Een toetje met een Yoghurtsmaak en een honingsmaak, op de bovenkant van het toetje zit de honing en de rest van de pudding heeft een honingsmaak.

Wat wij van het toetje vonden?
Erg lekker! Maar wij zagen er liever meer honing op terug, dan was hij net ietsje zoeter van smaak geweest en wij houden van zoet. De smaak van Yoghurt was namelijk veel meer dan de smaak van de honing. Maar oké dat is natuurlijk super lekker als je een Yoghurt-fan bent, en veel mensen zouden meer honing waarschijnlijk ook te zoet vinden. Dus het is zeker niet verkeerd, wij zijn alleen meer fan van de honing haha ;-). Het Mona toetje is een echte AANRADER, hij smaakt lekker en is een heerlijk toetje om bijvoorbeeld na het eten te eten. Elke dag Yoghurt eten? Doe het eens anders en probeer het Yoghurtpudding met honingsaus-toetje van Mona eens uit, want die smaak is toch net wat anders dan die van je Yoghurt! LEKKER! :-)

Ons favoriete Mona-toetje?

Die van mij: Chocoladepudding met roomsaus, die van mijn broertje Johnny: Griesmeelpudding met rode bessensaus.

Hier een foto van het heerlijke toetje!

Ziet er echt super lekker uit he? Dat is hij ook! Hij is nu te koop in de winkels dus jullie kunnen er ook lekker van genieten!

Meer lezen over onze mening over het Mona toetje? Klik hier!


1 opmerking:

  1. Hallo, heeft u een betrouwbaar en betrouwbaar bedrijf nodig om een ​​lening te krijgen om uw project, zakelijke lening, persoonlijke lening of hypothecaire lening te financieren? zoek niet verder dan Sunshine Financial Group Inc. Wij bieden alle soorten kredietdiensten, gedekte en ongedekte leningen, langlopende en kortlopende leningen en nog veel meer tegen een gesubsidieerde rentevoet van 2% per jaar. Stuur ons voor meer informatie een e-mail: ( radickjames7@gmail.com ) en u krijgt meteen antwoord

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!