Designed by Veethemes.com

Libelle zomerweek: Fiesta del Sol


Hallo allemaal! Van 18 t/m 24 mei was de Libelle zomerweek in Almere, ik ben daar gister heen geweest met mijn moeder en ik ga jullie vandaag even vertellen hoe de Libelle zomerweek was! Benieuwd naar hoe de dag is verlopen? Lees dan snel verder..

De dag begon al vroeg, de Libelle zomerweek begon om 10 uur en duurde tot 6 uur. Mijn moeder en ik waren dus al erg vroeg onderweg naar de Libelle zomerweek. Toen we aan kwamen keken we eerst even rond, er waren verschillende stands. Je kon er dingen proeven, je kon kleding kopen, je kon allerlei verschillende make-up en nagellakjes vinden, je kon er sieraden kopen. tassen en nog veel meer. Ook waren er stands zoals de Brandwondenstichting, en de "Word jij Donor"-stand. Het ging dus niet alleen maar om verkoopstands maar ook om een aantal belangrijke en soms ook wel leerzame stands. Uit elke categorie was wel wat te vinden, beauty, fashion, lifestyle en food! De Libelle zomerweek was echt geschikt voor allerlei verschillende leeftijden, vooral gericht op de vrouwen natuurlijk maar er liepen ook een aantal mannen rond!

Op het begin heb ik 2 leuke foto's gemaakt, SBS was aanwezig en daar kon je een foto maken net alsof je bij "Het hart van Nederland" was. Ik ging samen met mijn moeder op de foto en het eindresultaat vonden wij echt super grappig, het zag er echt ontzettend echt uit! Dit is de foto:Ook heb ik een hele leuke foto gemaakt in een huurauto van het bedrijf Bovag, ik vond het zo een mooie auto en ik wou er natuurlijk meteen een foto in maken! Dat moet echt mijn toekomstige auto worden haha ;-).Workshops

Er waren ook allerlei verschillende workshops op de Libelle zomerweek, zo kon je een sieradendoosje maken, kaas proeven, een eigen tafelloper maken, bakken met Koopmans, colums leren schrijven, zeewier-smoothies maken en nog veel meer. Er was zoveel keuze en ik heb gekozen voor de zeewier-smoothie workshop van La Place omdat ik dacht dat het ook wel leuk is om dat met jullie te delen! Het was een hele gezonde smoothie, hier een foto van de smoothie de ik samen met mijn moeder gemaakt had:

Jullie zullen je vast afvragen wat er in deze smoothie zit? Dat ga ik dan ook meteen met jullie delen!

Het recept van de Algen-smoothie (voor 1 persoon):
Benodigdheden:
- sap van 2 sinaasappels
- ½ banaan

- ½ kiwi
- 25 ml kokosroom

- 1 gram superfood/spiruline

Bereiding:
Stap 1:
Snij de 2 sinaasappels doormidden en pers ze in de blender.
Stap 2: Schil de banaan en snij de banaan doormidden.
Stap 3: Schil de kiwi en snij de kiwi doormidden.
Stap 4: Voeg nu de banaan, kiwi, kokosroom en superfood/spiruline toe bij de sinaasappelsap die in de blender zit.
Stap 5: Mix de ingrediƫnten in de blender en zorg dat het geheel er glad uit ziet.

Dan is je smoothie klaar en kun je het opdrinken! Ik vind dit recept van La Place een erg leuk recept en ik kon het niet laten om het recept met jullie te delen. :-)


Zingende kok

Ook was er een zingende kok, hij ging zingen en vervolgens koken. Dat was erg leuk om te zien, ik heb het gefilmd. Hieronder kunnen jullie in een kort filmpje de zangkunsten van de zingende kok zien:
Het was erg leuk om hier naar te luisteren en te kijken!

Optreden van Ruth Jacott.
Er was ook een optreden van Ruth Jacott, wat een artiest zeg! Het was een super leuk optreden, ze maakte er een hele leuke show van. Ook hier heb ik een filmpje van gemaakt, en het lijkt me ook leuk om daar een stukje van te delen met jullie!Het nieuwe €20,- biljet.
Ook stond er een stand die over het nieuwe toekomstige 20 euro biljet ging. Daar kreeg je 3 briefjes van 50 euro te zien, je moest dan aangeven welke nep was. En jeetje, dat was echt bijna niet te zien! Ik kreeg een zakje mee met verscheurd geld erin en een soort van "hologram" kaartjes. Als je die dan beweegt kun je zien waaraan je kunt zien dat geld echt is, super handig en leuk om te hebben! :-)Goodiebag.
En we kregen natuurlijk ook nog een leuke goodiebag! Dit zat er in de goodiebag:
De tas van de goodiebag vind ik ook echt onwijs leuk, het is niet zo'n "standaard" tas maar echt een tas met een heel design erop die je ook gewoon voor het boodschappen doen kunt gebruiken. Super leuk om te hebben dus!

Het was echt een hele leuke dag, hiervoor was ik nog nooit op de Libelle zomerweek geweest maar ik raad jullie zeker aan om er eens heen te gaan. Je kunt daar een ontzettend leuke dag hebben en er is ook erg veel te doen. Mijn moeder en ik hebben een hele leuke dag gehad!


Zijn jullie wel eens bij de Libelle zomerweek geweest?

19 opmerkingen:

 1. Wat een super leuk verslag! Ziet eruit als een fijne dag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er wel heel leuk uit! Het lijkt me alleen zo massaal, mijn moeder was er ook geweest en die zei dat het wel ontzettend druk was haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja, het was inderdaad erg druk! Maar wel super gezellig.

   Verwijderen
 3. Wat leuk !Ik zou eigenlijk ook gaan maar kon helaas onverhoopt niet:(
  volgend jaar dan maar!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat jammer! Nou nu kun je uitkijken naar volgend jaar.. :-)

   Verwijderen
 4. Lijkt me erg leuk om een keer naartoe te gaan! Ik ben nog nooit naar de Libelle zomerweek geweest, maar wil ik nog zeker een keertje doen met mijn moeder. Ben wel eens naar de huishoudbeurs geweest, alleen dit lijkt me een stuk leuker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is erg leuk, ik vind dat het sowieso de moeite waard is om er eens heen te gaan! :-)

   Verwijderen
 5. Leuk zeg, ik ben er nog nooit geweest maar het lijkt mij altijd wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's zeg! Het lijkt me zo leuk om daar een keer naartoe te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk verslag! Ziet er erg gezellig uit!

  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!